Recap

Igår gjorde jag då äntligen min sista tenta för hösterminen (bravo) och nu är jag ledig, men till skillnad från alla andra som börjar på måndag, så har jag hela två veckor till! Det är väl nu jag ska göra allt julbak som jag inte hann vid jul, haha. Jag åkte ner lite tidigare till Lund för att slippa ett eventuellt tågkaos med all snö, och det blev ju inget med det, men jag satte mig på ett fik i centrum och pluggade, åt lunch och bara tog det lugnt tills tentan var. 
Blev klar efter ca 2 timmar och tog en sväng förbi mitt lilla rum, och sedan satte jag mig på tåget hem. Väl hemma åt vi middag och igårkväll satt vi framför TV:n hela kvällen. Först såg vi på ett par från Stockholm som flyttade till landet och lever av jorden. Rätt kul faktiskt och sjukt lärorikt. Att återanvända resurser man redan har istället för och köpa plastförpackningar hela tiden. Det är ju svårt att lyckas med utan en gård, men det finns så mycket man kan ändra på och förbättra! 
Efter det var det några andra serier och kvällen bara gick, haha.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, och ska fixa mina naglar när vi sätter oss i soffan för fredagsmys. Jag och mamma bestämde oss för att gå och äta middag på Salvatores och har precis kommit hem från det!
Alltid lika gott!

Lunchin' på Bistro046 i Lund!
 
Såhär glad var jag efter tentan!!
 
Bjuder även på nåra bilder från Instagram! Från idag på Salvatores!
 
Efterrätten var som vanligt himla god! 
 
Mysigt hos min pojk i Kristianstad förra helgen!
 
Snöstorm hemma i Sölvesborg!