Tummen upp!

Stuttgart är en grymt bra shoppingstad för er som inte varit här. Det finns praktiskt taget allt man kan önska sig, dyrt till billigt.
Den stora överraskningen idag var att jag hittade Hollister mitt i gatan, och den butiken har jag aldrig sett här innan, även om jag varit här ett par gånger nu, heh.
Jag köpte iallafall ett par efterlängtade shorts med den fina loggan på, och hittade två solgas i neonfärger från New Yorker. Bilder kommer imon!
 
Slänger upp en bild på kvällens soutfit, och den fina utsikten över staden från farfars terass.
NU är klockan halv 2 och det är dags att sova! Jag har ju ännu en dag fylld med klädprovning imon!! 
NATTII! 
 

GÅRDAGEN!

Igår var vi på Möhringen bad heter det, och solade hela dagen. Det var grymt varmt, alltså typ 40 grader
.....kändes det som heh. 
Sen så åkte vi mot Farfar för att äta middag ute! När vi kom till dom så bjöds vi först på lite mat där, och svalkade oss i skuggan med lite dricka. Sen åkte vi mot Degeloch (?) där restaurangen låg. Maten var så god, och var det lika varmt där så vi beställde "Eisschokolade". Mycket välsmakande!
Efter det drog jag och syrran ner till centrum en tur, där det var någon musikfestival av nått slag, så vi gick runt till elva ungefär, och det var fortfarande varmare än vad det varit nåågon gång hemma i Sverige! Efter det åkte vi tillbaks till Farfar och åt jordgubbar!!
MUMS

RESA!

För ett tag sedan skrev jag att vi skulle åka till Italien, och det har vi gjort nu!!!! Fast just nu är vi faktiskt bara påväg, och hälsar på Farfar i Stuttgart i Tyskland under tiden, haha. Jag är ialllafall överlycklig över att äntligen komma utanför Sveriges gränser på en varm solsemester!!!! 
I'm So Happy!!! 
Och ifall ni undrar så är det alltså därför jag inte lagt upp nåt på länge, eftersom vi inte haft internet föränn nu....
Bilden är från centrum igårkväll, gud det va så varmt :o